Qui sóc?

Joan Sabaté i Salazar (Barcelona, 1968) és el director general de FUNDACC – Fundació Audiències de la Comunicació i la Cultura, la fundació que impulsa el Baròmetre de la Comunicació i la Cultura, l’estudi d’audiències i consums culturals dels territoris de parla catalana.

Llicenciat en Comunicació Audiovisual, màster en Comunicació Social i Humanitats (URL) i PMD per ESADE, Joan Sabaté ha treballat en la direcció i gestió de projectes relacionats amb les tecnologies de la informació i la comunicació i  el periodisme digital. En destaquen la direcció del centre tecnològic CETEI (Fundació Joan XXIII), la gestió de comunitats virtuals a GEC-UOC Group o  la coordinació de projectes de continguts al portal d’internet WorldOnline.

Ha estat col·laborador de la secció de comunicació del diari Avui i de les revistes Web, Netsurf i el suplement Novatec de La Vanguardia, entre d’altres. Actualment, també és professor de Sociologia de la Comunicació i d’Entorns Multimèdia a la Facultat de Comunicació Blanquerna (URL).